NLP Basic

fb_cover-1

Više od milion ljudi širom svijeta danas koristi NLP u različitim područjima, kao što su: poslovanje, upravljanje projektima, preduzetništvo, pravosuđe, obrazovanje, organizacija državne uprave, očuvanje zdravlja i liječenje, psihoterapija, vojska, policija, sport, partnerski odnosi, roditeljstvo, bilo koji međuljudski odnosi. Neki NLP nazivaju uputstvom za korišćenje uma sa ciljem postizanja rezultata.

NLP nam pruža alat za razumjevanje, na jednom praktičnom nivou, toga kako stvaramo svoje iskustvo i kako komuniciramo sa sobom i drugima. Pomaže nam da razumijemo sopstvene šeme i osvijestimo kako te šeme, davno stvorene, sada utiču na nas i kako mogu da utiču na našu budućnost. Na kraju, ali najvažnije, jeste to šta sada možemo da uradimo povodom toga a da nas to dovede do realizacije naših životnih ciljeva i snova.

Prvi i bazični NLP trening je NLP Practitioner. Temelj i osnova NLP znanja. Pravi je izbor za one koji žele da razvijaju profesionalni i lični život. Prvi modul na tom putu je NLP Basic koji se može nezavisno pohađati. To je prvi i najvažniji korak i predstavlja osnovu za sve zainteresovane koji žele bliže da upoznaju ovu modernu metodologiju. Odlična prilika da se doživi NLP svim čulima i proceni iz ličnog iskustva koliko može biti korisno poznavanje NLP-a u svakodnevnom poslu.

Na NLP Basic edukaciji naučićete kako da:

  • unaprijedite svoju komunikaciju
  • pravilno postavite i ostvarite svoje ciljeve
  • motivišete sebe kao i druge
  • poboljšate odnose sa drugima
  • najbolje koristite svoju moć zapažanja.

Na vašem NLP putu podržavaće vas NLP Internacionalni master treneri i koučevi Sanja Pešić, Anja Tomić, Aleksandra Đorović i Branislava Majstorović.

Za sva vaša pitanja i nedoumice stojimo vam na raspolaganju putem e-mail adrese nlpbitlab@gmail.com

ili na telefon/viber +387 66 124 071 

Start typing and press Enter to search