НЛП Basic

Више од милион људи широм свијета данас користи НЛП у различитим подручјима, као што су: пословање, управљање пројектима, предузетништво, правосуђе, образовање, организација државне управе, очување здравља и лијечење, психотерапија, војска, полиција, спорт, партнерски односи, родитељство, било који међуљудски односи. Неки НЛП називају упутством за коришћење ума са циљем постизања резултата.

НЛП нам пружа алат за разумјевање, на једном практичном нивоу, тога како стварамо своје искуство и како комуницирамо са собом и другима. Помаже нам да разумијемо сопствене шеме и освијестимо како те шеме, давно створене, сада утичу на нас и како могу да утичу на нашу будућност. На крају, али најважније, јесте то шта сада можемо да урадимо поводом тога а да нас то доведе до реализације наших животних циљева и снова.

Први и базични НЛП тренинг је НЛП Practitioner. Темељ и основа НЛП знања. Прави је избор за оне који желе да развијају професионални и лични живот. Први модул на том путу је НЛП Basic који се може независно похађати. То је први и најважнији корак и представља основу за све заинтересоване који желе ближе да упознају ову модерну методологију. Одлична прилика да се доживи НЛП свим чулима и процени из личног искуства колико може бити корисно познавање НЛП-а у свакодневном послу.

На НЛП Basic едукацији научићете како да:

  • унаприједите своју комуникацију
  • правилно поставите и остварите своје циљеве
  • мотивишете себе као и друге
  • побољшате односе са другима
  • најбоље користите своју моћ запажања.

На вашем НЛП путу подржаваће вас НЛП Интернационални мастер тренери и коучеви Сања Пешић, Ања Томић, Александра Ђоровић и Бранислава Мајсторовић.


 112 евра + ПДВ  субота и недеља од 10 до 17,30


Start typing and press Enter to search