Енглески за дјецу

У раном узрасту дјеца имају способност да усвајају великом брзином невјероватан број ријечи, а да тога нису ни свјесни. Наш мозак је у том узрасту отворен за нове гласове и језичке обрасце. Поред тога, мањој дјеци ум још увијек није оптерећен мислима или бригама које расту са годинама и ометају нашу концентрацију и процес учења. Један од разлога зашто деца треба да уче страни језик је и тај што они од малена усвајају акценат страног језика без потешкоћа.

Сва релевантна истраживања потврђују да учење страних језика повећава вјештине критичког размишљања, креативност и флексибилност ума код дјеце.

Када дијете почне у најранијем узрасту да учи страни језик оно овај процес прихвата као нешто што је нормално, лијепо и оно почиње да буде неизоставни дио његовог живота. Дјеца имају невјероватне меморијске капацитете које треба искористити.
Дјеца која расту учећи стране језике стичу општу културу, развијају емпатију и радозналост према другим културама и идејама, спремнија су за живот у глобалном друштву, а касније им се отварају веће могућности у пословном и приватном животу.


 40 КМ (са ПДВ-ом)20 часова 2 пута седмично


Start typing and press Enter to search