Besplatna NLP radionicaDragi prijatelji,

Pozivamo vas da se prijavite na besplatnu NLP radionicu, koju Bitlab organzuje u saradnji sa Koučing asocijacijom za resursnu Srbiju – CARS i Privrednom komorom Republike Srpske. Ukoliko želite da poboljšate komunikaciju sa svojim okruženjem, unaprijedite liderske sposobnosti i ostvarite važne poslovne i životne ciljeve, NLP edukacija je prava stvar za vas!

Više od milion ljudi širom svijeta danas koristi NLP u različitim područjima, kao što su: poslovanje, upravljanje projektima, preduzetništvo, pravosuđe, obrazovanje, organizacija državne uprave, očuvanje zdravlja i liječenje, psihoterapija, vojska, policija, sport, partnerski odnosi, roditeljstvo, bilo koji međuljudski odnosi. Neki NLP nazivaju uputstvom za korišćenje uma sa ciljem postizanja rezultata.

NLP nam pruža alat za razumjevanje, na jednom praktičnom nivou, toga kako stvaramo svoje iskustvo i kako komuniciramo sa sobom i drugima. Pomaže nam da razumijemo sopstvene šeme i osvijestimo kako te šeme, davno stvorene, sada utiču na nas i kako mogu da utiču na našu budućnost. Na kraju, ali najvažnije, jeste to šta sada možemo da uradimo povodom toga a da nas to dovede do realizacije naših životnih ciljeva i snova.

Radionca će se održati u Privrednoj komori Republike Srpske, Đure Daničića 1/2 (zgrada Muzeja Republike Srpske), u srijedu 11. oktobra 2017. godine i to u:

Napomena: Drugi termin je bio prvobitno planiran u prostorijama BitLaba. Zbog velikog broja zaniteresovanih, promjenjena je lokacija radionica u 18 časova, te će se i ona održati u Privrednoj komori Republike Srpske.

Više o CARSu možete pročitati ovde.

Zbog ograničenog broja mjesta, potvrdite svoj dolazak
popunjavanjem prijave na sledećem linku:

Za sve dodatne informacije kontaktirajte naš tim:
065 028 013; 065 720 431; 066 516 174
nlp@bitlab.rs


Kontakt

  Jevrejska bb, 78000 Banja Luka
051 963 293
 kursevi@bitlab.rs
  066 516 174
 bitlab.llc

© BitLab. Сва права задржана